در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

 اینجانب از سال 75 در پتروشیمی تبریز با پیمانکار ان کار کردیم و از سال 91 نیز به صورت قرارداد مستقیم با خود پتروشیمی به کار خود ادامه دادیم و لی تعداد صد نفر از ما تا قبل از عید به علت سخت و زیان آوری و حقوق پایین با 20 سال بازنشست شدیم و الان یعنی از ماه مهر که طبقه بندی اجرا شد ه میزان حقوقها خیلی بالارفته و ما رو پشیمون کرده.

 لذا در چه شرایط ما ادعای بالابردن حقوق بازنشستگی و یا انصراف از بازنشستگی و برگشت مجدد به سر کار را می توانیم درخواست کنیم با توجه به اینکه مابه التفاوت 5 سال که با او قرار داد داشتیم روهم قرار است به ما بده .
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درصورت دریافت حکم بازنشستگی امکان بازگشت به کاروجودندارد،درخصوص دریافت مابه التفاوت طرح طبقه بندی مشاغل ملاک زمان اجرای طرح میباشددرصورتی که زمان اجرایا اصلاح طرح درسال های گذشته تعیین شده باشد مابه التفاوت قابل محاسبه وپرداخت میباشد.