در قانون کار و قرارداد کار توسط (870 امتیاز)
سلام یکی از کارگرامون یهویی ول کرد رفت به کارفرما میگم منو به جاش بیمه کن میگه به این راحتیا نیست پروژه خیلی طولانی نزدیک به سه ماه طول می کشه تا تو رو بیمه کنم.منظور او چیست روال قانونی برای بیمه کردن من چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام اگر کارفرما بخواهد کسی رو جدید وارد لیست کند باید قبل از رد کردن لیست شما به شعبه به واحد نامنویسی مراجعه کنید وخودتان را نامنویسی کنید که وقتی لیست بیمه پرداخت میشود اسم شما رو هم بپذیرد وکار دیگری ندارد