در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام. کارفرما با تهدید بابت 4 ماه حقوق وسنواتم که به من نداده ازاینجانب امضا واثرانگشت گرفته که نقدا پرداخت کرده حال انکه

  •  1 - پرداخت نقدی عرف کارگاه نبوده و حقوق طبق مستندات به حساب ریخته می شود
  • 2 -کارفرما دو صفحه اورد دریک صفحه ماهها وکل مبلغ تسویه و درصفحه بعد ریز مبالغ را اورد که من فقط صفحه ای که ماهها وکل مبلغ را اورده امضا واثر انگشت گذاشتم وصفحه دوم که ریز مبالغ وجزئیات عناوین پرداختی 4 ماهه بود امضا واثر انگشت نگذاشتم . برای احقاق حقوقم چه باید بکنم؟ ایا اداره کار به نفع من رای می دهد؟ خواهشا کامل توضیح دهید.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام
همراه گرامی بیدبرگ

گرچه سوال شما تکرار شده است و قبلا به این سوال شما پاسخ داده ام مجددا موارد زیر را مطالعه فرمایید:

با عنایت به رای وحدت رویه که اخیرا از دیوان عدالت اداری صادر شده است و لینک آن ذیل همین پاسخ درج می شود ارائه برگه تسویه حساب  کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت کافی نیست. فلذا در صورتی که ایشان از جهل شما سو استفاده کرده و از شما اقرار مبنی بر تسویه گرفته است اما وجه را پرداخت نکرده است پس می بایست در ادارات کار مربوطه نسبت به ثبت دادخواست علیه ایشان اقدام نمایید.

نتیجه پرونده شما را ما نمی توانیم پیش بینی کنیم و صرفا نکات حقوقی و قانونی را یادآور می شویم چراکه مرجع صدور رای ما و همکاران ما نیستند. خواهشمندم در صورتی که نیاز به راهنمایی تفصیلی بیشتری دارید از مشاوره تلفنی بیدبرگ بهره بجویید. سپاس از همراهی شما