در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

کارفرما 4 ماه حقوق مرا نداده و برای اینکه با من قرارداد ببندد منوط کرد که برگه تسویه حساب مبنی برگرفتن حقوقهای مربوطه را امضا کنم. تمامی ایتمها را ماه به ماه به ریز اورده طوری که قیمت تمام شده را محاسبه کرده بود. یعنی حتی مبلغ بیمه پرداختی و مالیات دارائی و... رامن گرفته ام. جمعا حدود 22 میلیون تومان شد. سپس قید کرد که من نقدا 4 ماه راگرفته ام. ناچارا امضا کرده اثرانگشت گذاشتم درحالی که هیچ مبلغی رادریافت نکرده ام .کارفرما فقط مبلغ حق بیمه رابه بیمه ومالیات رابه دارائی داده .ایا من میتوانم حق وحقوقم رابگیرم؟ اداره کارحق را به من می دهد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که پرداخت نقدی حقوق در کارگاه عرف باشد ، رسید تسویه حساب شما معتبر بوده و طرح دادخواست به نتیجه نخواهد رسید. اما اگر روال پرداخت حقوق ، واریز به حساب بوده است ، می توانید ادعای عدم دریافت حقوق را مطرح نمایید.