در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
کارگری که بدون موافقت مافوق با مرخصی ایشان، در محل کار حاضر نمی شود و این مورد چندین بار تکرار شده است و هربار از یک روز تا چهار یا پنج روز بوده است، آیا می توان درصورت غیبت مجدد برایش ترک کار رد کرد؟ تکلیف کارفرما با این کارگر از لحاظ قانونی چیست؟ لطفا در هر دو صورت که کارگر مانده مرخصی استحقاقی داشته باشد و نداشته باشد بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

با اخطار کتبی و ابلاغ به کارگر میتوانید نسبت به اخراج نامبرده اقدام و قصور وی محرز خواهد بود