در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
چگونه میتونم 15 سال سختی کار رو به سوابق بیمه عادی خودم اضافه کنم ، من 22 سال بدون احتساب سختی کار بیمه هستم، آیا میتونم با 46 سال سنی که دارم بازنشست بشوم
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

بااین سابقه سختی کارت اگه موردتاییدکمیته سخت وزیان اورقرارگیردبامدت ارفاق 26سال می شوددرصورتی میتونی بازنشسته بشی که30سال بیمه و50سال سن داشته باشی