در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

من 17 سال بصورت شرکتی در مخابرات مشغول بکارم در آخرین قرارداد با شرکت خدمات اول سختی مشاغل هم در نظر گرفته شد آیا قرارداد آخر کمکی میکنه تا سختی مشاغل سالهای قبل تر رو هم مطالبه کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،بله درصورتیکه شغل شما جزو مشاغل سخت وزیان اور می باشد وبقیه همکاران شما که دارای شغل مشابه هستند از کمیته سخت وزیان اور استان تادیه گرفتند شما هم در موعد مقرر می توانید از کمیته سخت وزیان اور درخواست رسیدگی نماید .موفق باشید