در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام و تشکر از زحمات شما

شما یکبار فرمول 4% سختی کار را مطرح فرموده و گفته بودید برای سالهای بعد از 1380 ، 4 درصد و قبل از سال 80 به میزان 8 درصد محاسبه میشود. من شنیده ام اخیرا فرمول سختی کار مجددا 8% شده است.آیااین درست است؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام ،مصوبه هیات وزیران بعداز استفساریه مجلس (7300روزسابقه )برای مستمری 4درصدتاسال 80وحق بیمه ازشروع سابقه تابازنشستگی هم 4درصد پیش بینی شده وبعداز این مصوبه تغییرات جدیدازناحیه دولت صورت نگرفته است.