در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام.خسته نباشید.

من در یک کارخانه فوم یا عایق های رطوبتی و برودتی کار میکنم ایا شغل من شامل شغل های سخت و زیان اور میشود.

لازم به توضیح است ک چند نفر از همکارام به بیمه رفتن تا پیگیری کنند اما کارفرما با نفوذ خود و دادن پول مانع میشود که بازرس بفرستن تا بررسی کنند الان تکلیف ما چیه؟

چطور حق خودمون رو میتونیم بگیریم.

ممنون میشم کمکمون کنید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
  • باسلا م
  • بامراجعه به اداره کل تعاونوکارورفاه اجتماعی استان محل کاروبیمه واریزیتان درخواست آلاینده سنجی نموده دررابطه شلغتان برسخت وزیان اوراگرشورای کاریانماینده کارداریدپیگیرباشیددرضمن تشخیص سختوزیا ن اورکارکارگران باکمیته بدوی ادار ه کاراستا ن میباشد