در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
باسلام آیا کاردر پروژه های نصب و راه اندازی پتروشیمی و پالایشگاه ها در مناطق بد آب وهوا (مثلا"در عسلوییه ویا مناطق جنوبی ایران) کار در محیط باز از جمله لوله کشی (پایپینگ) جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب میگردد یا خیر؟

باید به کدام مستند یا قانون مراجعه کرد که اداره کار قبول کند ورای مثبت صادر نماید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر درشغلهایی از قبیل گاز رسانی وامثال این شغل فعالیت میکنید جزو مشاغل سخت وزیان آور محاسبه میشود اما اگر فکر میکنیدبه خاطر بدی آب وهوا هر شغلی سخت وزیان آور شناخته میشود اینطور نمیباشد