در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من اسفند ۹۶ تصادف کردم و مقصر شدم و صدمه دیدم شکستگی دست و بینی.بیمه نامه ماشین تاریخش برج ۳ سال۹۶ است زنگ زدم بیمه گفتن که چون قبل از برج ۵ سال۹۶ است دیه تعلق نمیگیره.آیا صحت داره؟چکار باید کرد؟
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما و شادباش سال نو

آرزوی سلامتی برای شمادارم

امتناع بیمه هیچ مبنای قانونی و موجهی نداره و اونا با همین جملات بیمه گزار رو از گرفتن حقش محروم و مایوس میکنند

عدم آگاهی از قوانین و فقدان یه مرجع مشاوره ای تا همین چند وقت قبل تمام این مصدومین رو از جبران خسارت محروم کرده بود .

اما حالا باوجود همچین مرجعی  وراهنمایی های مشاوران سایت خیلیا دارن حقشون رو از بیمه میگیرن

شما هم  باوصفی که از تاریخ سانحه و انقضا بیمه نامه تون فرمودید با اطمینان عرض کنم مشمول دریافت دیه هستید

اگر نیاز به راهنمایی داشتید در خدمتگزاری حاضر هستم