در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام همسر من در تاریخ اسفند 95 تصادف کردند و مقصر شناخته شدند و از ناحیه قفسه سینه و کشکک زانو دچار شکستگی و جراحت.آیا به ایشان پرداخت خسارت و دیه هم میشود؟

سلام همسر من در تاریخ اسفند 95 تصادف کرده است و مقصر شناخته شده و از ناحیه قفسه سینه و کشکک زانو دچار شکستگی شده آیا به او دیه تعلق میگیرد؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با ارزوی سلامتی هرچه سریعتر برای همسرتان باید عرض کنم که اگر بیمه نامشون رو بعد از ۲۹ خرداد  تمدید کرده باشن شامل خواهند شد و اگر قبل از اون هم بلشه درصورتی که سطح جراحاتشون بالا باشه و خب ارزش پیگیری داشته باشه شانسی براشون وجود داره که با شکایت حقوقی براشون بگیریم