در دیه و بیمه خودرو توسط
در برج 6 تصادف کردم خودم راننده بودم و مقصر و لگنم شکسته بیمه شخص ثالث سرنشین و حوادث راننده داشتم بیمه به خودم تعلق میگیرد
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اگر تمدید بیمه نامه شما از۲۹ اردیبهشت به بعد باشه بله شامل میشین و میتونین خسارات وارد شده  رو کامل دریافت کنید

البته اگر نقص عضو و یا از کار افتاده باشید برای تاریخ ماقبل  هم شامل خواهید شد