در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

میخواستم بدانم درصورتیکه شرکت بیمه به تعهدات خود مبنی برپرداخت دیه به زیاندیده عمل نکند آیا راننده مقصرمحکوم به پرداخت دیه هم میتواند برعلیه شرکت بیمه شکایت حقوقی مطرح کند؟! واگربله دیگر نیازی به شکایت ازطرف زیاندیده نمی باشد؟!

ممنون اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... با عنایت به اینکه بیمه نوعی قرارداد بوده و طرفین در مقابل یکدیگر وظایف و تعهداتی دارند لذا در صورتیکه هر کدام از طرفین این عقد یا قرارداد از تعهدات خود سرزند و حقوق طرف مقابل ضایع گردد میتوانند علیه یکدیگر طرح دعوی کنند.