در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بیمه من  حدود 10 سال تو یه شرکت کار میکنم 6 الی 7 سال بیمه من رو پرداخت کردند هیچگونه سنواتی بهم پرداخت نشده میخوام استعفاء بدم و شکایت کنم

میخوام بدونم میتونم طلب بیمه ایی که چند سال رد نشده  و شکایت کنم  برای دریافت  سنوات و پاداش  پس از  استفاء از کار
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

ارائه استعفا به کارفرما مانع از دریافت مطالبات و حق و حقوق طول دوران کارکرد شما در آن کارگاه نیست.

تاثیر استعفا فقط این است که چون با میل و اراده خودتان از کار خارج شده اید نمی توانید از بیمه بیکاری بهره مند شوید.

اما تمام مواردی که خواسته قانونی شماست و کارفرما آن را انجام نداده می توانید بواسطه ثبت دادخواست تقاضا نمایید اما باید بدانید اگر مطالبات مالی از کارفرما دارید هیچ تسویه حسابی نباید امضا کنید.