در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در دو شرکت مشغول بکار هستم ، شرکت اولی لیست بیمه پرداخت نکرد و با رای اداره کار سابقه من  تا پنج ماه قبل منظور شده ، و من با توجه به ادامه پرداخت بیمه در شرکت دوم و رسیدن سابقه به 30سال ،  در مرز بازنشستگی هستم آیا ترک کار باید هر دو شرکت صادر کنند؟ شرکت اول که پنج ماه لیست بیمه نداده و حالا هم نمی دهد باید چگونه و به چه تاریخی ترک کار صادر کند ؟ و اگر شرکت اول که لیست بیمه ارائه نمی کند و فقط با رای اداره کار مجبور به پرداخت با تاخیر چند ماهه می باشد ، ترک کار صادر نکند چه خللی در بازنشستگی بنده بوجود می آید؟

با سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

سوابق شما با رای اداره کار و وفق ماده 148 قانون کار و ارسال رای به شعبه و ایجاد بدهی برای کارفرمای اول و در صورت پرداخت، سوابق شما ایجاد میگردد در صورت احراز شرایط بازنشستگی باید ترک کار خود را کتبا از هر دو کارفرما دریافت و به شعبه ارائه دهید و الزامی به  ثبت  ترک کار در لیست بیمه نمیباشد.