در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
کارفرما اشتباها برای من اینترنتی ترک کار زده چه باید کرد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق ماده 39 قانون تامین اجتماعی کارفرما میتواند تا پایان ماه لیست حق بیمه ماه قبل را ارسال نماید ولی اگر مهلت قانونی گذشته باشد و کارگاه دارای بازرسی باشد باستناد بازرسی سوابق ایجاد میگردد و کارفرما میتواند در لیست حق بیمه جدید برای شما شروع بکار بزند در ضمن چنانچه کارگاه فاقد بازدسی باشد و سوابق شما ناقص گردیده باشد باید از طریق ادعای اشتغال و اعتراض به سابقه و ارائه اسناد و مدارک اقدام نمایید .

لازم بذکر است قبلا به استناد بخشنامه 17 جدید درآمد و بازرسی تحقیقی کارشناسان سازمان تامین اجتماعی از اسناد و مدارک و دفاتر قانونی اقدام مینمود که دیوان این قسمت از بخشنامه را ابطال نموده است.