در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام من از ۱۶ مرداد در یک شرکتی مشغول شدم که از مهر ماه تا اذر برام بیمه رد کرد در ۳ دی به مشکل خوردیم و خود کارفرما گفت نمیخواد بمونی برو منم اومدم بیرون من قرارداد کاری باهاشون نداشتم و سفته گرفتن بدون اینکه کپی یا رسید بهمون بدن و حالا بعد از ۴ ماه و چند بار پیگیری من میگن حسابی اینجا نداری و سفته امم نمیدن ، میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم ؟؟؟ و اگر در بیمه برام زده باشن ترک کار مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با توجه به اینکه قرارداد نداشتید شاید بتوانید برای بازگشت به کار اقدام کنید هرچند کمی دیر شده. ترک کار در لیست بیمه برای شما مشکلی ایجاد نمی کند.