در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام، من ماهی صد تومن قسط داشتم که تقریبا ۱۷ تا رو به موقع پرداخت کردم، بعد بنا به شرایطی افتادم زندان وتازه آزاد شدم، از مرداد ماه ۹۱ قرارداد داشتم ، الان نمیدونم سالیانه بریزم یا ماهی ؟ یا از نو قرارداد ببندم ؟ لطفا منو راهنمایی کنین، ممنون
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در صورتی که به نمایندتون دسترسی دارید از ایشون راهنمایی بگیرید یه به شعبه مراجعه نمایید تا شرایط بیمه نامتون مشخص بشه شاید بشه اصلاحیه زد و همون را ادامه داد

ولی در کل بالای 2سال تاخیر بیمه نامه عملا از بین میره