در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام

من یک بیمه عمر پاسارگاد دارم که در یکی از نمایندگی های جزیره کیش خریداری نموده ام و الان که میخوام بازخرید کنم ساکن یکی اصفهان هستم

میخوام بدونم آیا بازخرید بیمه عمر پاسارگاد حتما باید در همان نمایندگی که ثبت نام کردم باشه ؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز برای بازخریدی بهتر هست که با نماینده بیمه خودتون هماهنگ کنید اما اگر مراجعه به کیش برای شما مقدور نیست با مراجعه به شعبه مرکزی بیمه پاسارگاد در اصفهان تمامی امور بیمه ای شما انجام خواهدشد.

با تشکر