در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما

 من بیمه عمر سرمد دارم برای بازخرید بیمه نامه حتما باید به نمایندگی که بیمه ازش گرفتم مراجعه کنم یا دیگر نمایندگی ها یا نمایندگی مرکزی هم میتوانم مراجعه کنم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

باتوجه به نو پا بودن بیمه سرمد و عمر کوتاه بیمه عمر حضرتعالی توصیه میشود با تامل ببشتری راجع به این امر تصمیم بگیرید .

در بیمه های عمر بازخرید کردن زیر ۵سال مشابه  فسخ قرارداد میباشد زیرا اندوخته ریاضی شما بسیار اندک است و عملا شاید نیمی از مبلغ حق بیمه پرداختی به شما مسترد گردد