در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
راه های مربوط به انصراف از بیمه عمر چیست ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

جهت انصراف و بازخریدی بیمه عمر خود باید به نماینده مربوطه مراجعه کنید تا ایشان مراحل قانونی رو برایتان انجام دهند و همچنین میتوانید به مرکز اصلی شرکت بیمه طرف قرارداد مراجعه کنید

ضمنا جهت اطلاع بیشتر جنابعالی عرض کنم با توجه به کسر هزینه های بیمه گری در سالهای ابتدایی قرارداد بیمه درصورت بازخریدی مبلغی کمتر از حق بیمه های واریزی دریافت خواهید کرد

همچنین به اطلاع میرسانم حدالمقدور از انصراف خود داری فرمایید همین بیمه عمر شاید ده تا پانزده سال دیگر گره بزرگی از زندگی شما رو بازکنه اگر احیانا در خدمات رسانی به مشکل برخورده اید حتما با نماینده خودتون در ارتباط باشید

بیمه عمر و سرمایه گذاری در حال حاضر یکی از بهترین گزینه های بیمه بوده و حتی میتوانید از معافیت مالیاتی در مشاغل خود استفاده کنید و مزایای دیگری که با توجه به نوع قرارداد میتوانید از نماینده خودتون سوال بفرمایید