در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام
بنده برای پدرم بیمه عمری باز کردم که 19/11/91 شروع شده وتا به الان تااینکه چندروز پیش به شعبه اصلی جهت درخواست وام مراجعه کردم که گفتن ازاونجایی که سال بیمه ای شما چهارسالش تموم نشده از روی ارزش بازخریدش و 90 درصد اون مبلغ 600 هزارتومان وام میدن که برام جالب بود!
تااینکه به سال های دیگر همین ستون نگاه کردم که جمع پرداختی های بنده همیشه تااخر قرارداد از ارزش بازخریدم بیشتر هست موردی که در همین سایت گفتن که از سال پنجم به بعد بیمه وارد مرحله سوددهی خودش میشه در صورتی که برای بنده اصلا هیچ وقت اینطوری نمیشه اگه به همین صورت پول رو داخل بانک بذارم فکر میک نم بهتر بود اگه واقعا اینطوری باشه که این بیمه اصلا به درد نمیخوره
ایا این مورد برای تمام بیمه ها هست یا فقط بیمه عمر بنده؟؟ و چرا وامی که میدن 22 درصد هست؟؟؟
ایا به علت انتخاب پوشش های زیاد هست که ارزش بازخرید بنده کمتر از پرداختی هست؟؟(چون از سال 60 که دوتا از پوشش ها حذف میشن ارزش بازخرید هم بالا تر میره واگرنه فکرمی کنم تااخر قرارداد اینطوری میموند دراین مورد توضیح کامل بدین لطفا)

اگر امروز انصراف بدم بر اساس کدام ستون به بنده پرداختی میدن؟

ستون پیش بینی سود تکلیفش چی هست؟؟

ایا امکان تغییر در بندها رو دارم؟؟؟ اگر بله کدام رو تغییر بدم بهتر هست باتوجه به اینکه پدر بنده میانسال هستن لینک تصویر جداول رو گذاشتم تا بررسی دقیق تری داشته باشید

روی لینک کلیک کنکید تا کیفیت بالاتری نمایش بده

http://s6.uplod.ir/i/00841/shew7rtv8c72.jpg
4 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)

سلام ـ سوالاتتون رو تک تک جواب میدم

  1.  علت اینکه همیشه مبلغ دریافتی شما از پرداختی شما کمتره اینه که سن پدرتون بالاست و اگر برای خودتون باز میکردید از سال پنجم روی سود می افتاد.
  2.  سود وام چهاردرصد بیشتر از سودیه که شرکت به شما پرداخت میکنه بنابراین چون شرکت ۱۸ در صد داره به شما سود میده سود وام میشه ۲۲ درصد .
  3. میتونید بندهارو تغییر بدید ولی پوشش های شما مناسبه و نیازی به تغییر نداره .
  4. اگر الان بخواید پولتون رو بگیرید رقم تمام ستونها شبیه به همه و فرق نمیکنه کدومو بهتون بدن ولی اگه دقیقشو میخواید باید از شرکت بپرسید .
  5. سود پیش بینی هرچقدر باشه به شما پرداخت میشه که رقم دقیقشو باید از شرکت بپرسید
  6.  شما موقعی که میخواستید این بیمه رو انجام بدید اگر به فکر سودش بودید باید برای خودتون یا یه فرد جوان تر انجام میدادید ولی وقتی برای پدرتون انجام دادید یعنی اینکه پوششها برای شما مهم تر از سود هستند (چون در این سن سود خیلی پایینه) .

در متن بیشتر از این نمیشه توضیح داد ولی خوشحال میشم تلفنی بتونم بیشتر کمکتون کنم
شاد و سلامت و موفق باشید

احمدعلی عطار
مشاور بیمه زندگی