در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام
من سال 94 بیمه عمرم را برقرار کردم و به مدت 6ماه حق بیمه ام را پرداخت نمودم ولی به دلایلی نتوانستم ادامه بدم و مبلغ 220 هزارتومان هم پرداخت نمودم . سوالم اینه آیا این حق بیمه ای که پرداخت کردم را می توانم بگیرم ؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز از آنجا که شرکت بیمه با بیمه کردن شما ریسک حدود 50 تا 200 میلیون تومانی را پذیرفته و وجود هزینه های بیمه گری ؛ فسخ قرارداد در 5سال اول همراه با ضرر خواهد بود.در صورت مراجعه برای بازپس گیری حق بیمه خود میزان جریمه از آن کسر شده و مابقی آن به شما پرداخت خواهد شد.