در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام
من بیمه عمر پارسیان را خریداری کردم حدودا 3 سال است قسط به صورت 3 ماهه مبلغ 300.000 است.
 لازم به دکر است که اقساط آن را هم سعی می کنم زودتر پرداخت کنم .
سوال اول این پرداخت زودتر چه برتریهای دارد؟
سوال دوم من می توانم همین الان فسخ قراردادکنم ؟
اگرهمچین کاری کنم می توانم تمام مبالغ خود را درخواست کنم؟
3 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام

1-سیستم پرداخت اقساط شما ب صورت سه ماهه است ک با توجه ب این روش ب  حق بیمه های شما سود تعلق میگیرد.پرداخت زودتر از موعد باعث میشود جریمه نشوید.

2-بله.میتوانید اقدام ب فسخ کنید،ولی معمولا زیر 5,6 سال فسخ بیمه ب ضرر شما خواهد بود و شما اصل پول خود را نمیتوانید دریافت کنید.برای مبلغ دقیق دریافتی ب بیمه نامه خود رجوع کنید

بنظر بنده اگر دلیل خاصی ندارید بیمه نامه خود را فسخ نکنید