در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من بیمه عمرایران رو دارم سال سوم پرداختم هست( ۲۵ساله هست و پرداخت الانم ۶۷۵۰۰تومان ماهانه)باتوجه به سوالی که مطرح شده بود کارشناس پاسخ دادن ک بیمه ایران زیان انباشته زیادی داره و بهتره بیمه عمر رو از شرکت های خصوصی تهیه کرد آیا برای من بصرفه هست بیمه عمرم رو بازخرید و جایی دیگه بیمه خرید کنم؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه ایران هر مقداری هم که زیان انباشته داشته باشد به بیمه نامه شما آسیبی وارد نمی شود.

بیمه مرکزی معمولا تذکر های لازم را به شرکت های بیمه جهت ارتقای سطح توانگری و بهبود مدیریت اموال و دارایی ها و سرمایگداری خواهد داد به نحوی که منافع بیمه گداران حفظ شود.

از طرفی بازخرید بیمه نامه شما در سال پنجم تازه با حق بیمه هایی که پرداخت کرده اید برابر می شود. به هیچ عنوان بازخرید بیمه نامه عمر توصیه نمی شود و اگر نگرانی از بابت ضعف پوشش های بیمه دارید می توانید بیمه نامه جدیدی از شرکت دیگری با سرمایه متناسب و پوشش اای دلخواه خریداری کنید و بیمه نامه حاضر را به قوت خود ادامه دهید.