در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من مدت 6 سال است که بیمه ارمغان زندگی بیمه دانا را خریداری کرده ام و اقساط ان را پرداخت می کنم. امروز متوجه شدم که از سال دوم یک قسط عقب مانده دارم. آیا این تاثیری در بیمه نامه من میگذارد؟ و آیا امکان پرداخت ان می باشد؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

شما باید به نماینده یا شعبه مراجعه کرده و قسط معوق را پرداخت و نسبت به تکمیل فرمهای لازم که شعبه در اختیارتون خواهد گذاشت اقدام نمایید تا درآینده مشکلی وجود نداشته باشد