در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
آیا در بیمه عمر سامان میشه هر وقت که بخوام اقدام ب بازخریدی بکنم یا شرایط و ضوابط زمان خاصی  داره؟

اگر حادثه ای مثل از کارافتادگی یا امراض خاص  پیش بیاد آیا میشه بعد از گرفتن خسارت بازخرید شد یا از اندوخته برداشت کرد تا هم از پول بازخریدی یا اندوخته استفاده کنی هم پول خسارت استفاده کنی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه از هر یک از مزایای بیمه نامه هم استفاده کرده باشین میتینین اقدام به بازخرید بیمه نامه کنین،ولی میتونم بپرسم دلیل این کارتون چیه؟

اگر که خسارت رو گرفته باشین،سایر مزایا و پوششهای بیمه نامه براتون محفوظ هست و اینکه آیا این پوششها براتون هیچ جذابیت و اهمیتی نداره؟

اگر همون پوششی رو که خسارت میگیرین هم نداشته باشین،آیا دیگه بیمه نامه معنایی براتون داره؟

پس برای چی ثبت نام کردین؟

مگه فقط قرار بوده که همین اتفاق براتون بیفته؟یا فکر کردین که بیشتر از این حق بیمه ای که پرداخت کردین دیگه حق بیمه ندین و ضرر نکنین؟

نه،همچین فکری رو از سرتون بیرون کنین،چون بیمه نامه فقط اون پوشش نبوده و نیست و بیشتر از اینها ارزشمند هست دوست من.
ضمنا" بازخرید بیمه نامه به معنای انصراف شما از بیمه نامه بوده و کلا" سایر مزایای بیمه نامه تون رو هم از دست خواهید داد و اگر که بعد از بازخرید پشیمون بشین شاید دیگه هیچ شرکت بیمه ای شما رو بیمه نکنه.
در صورتیکه باز هم سوالی در این رابطه داشتین با کمال میل در خدوت تون خواهم بود.

با تجدید احترام