در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
آیا اگر کسی فوت کنه به جز سرمایه فوت میزان اندوخته ای که در صندوق داره با سودش به ذینفعش میرسه یا فقط سرمایه فوت تعلق میگیره

مثلا من بیمه نامه یک میلیونی با افزایش با افزایش سالانه ده درصد انتخاب می کنم سال دهم دو و نیم میلیون حق بیمه دادم حالا تصادف کردمو مردم خسارت من میشه

250 میلیون بعلاوه مثلا 15 میلیون اندوخته

آیا این چنین است یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام

اگر شخصی ب صورت طبیعی فوت کنه مبلغی ک تو ستون فوت طبیعی نوشته شده (البته با توجه ب سال بیمه ای ک هستش) +میزان اندوخته ب ذینفع پرداخت میشه.حالا اگر فوت بر اثر تصادف یا حادثه باشه ب مبالغ بالا،مبلغی ک در ستون فوت بر اثر حادثه ذکر شده هم اضافه کنید.