در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام دوستان

بنده از ماه شش بيكار شدم اولين دريافتيم ١٥ بهمن بود اما جاي اينكه ٥ ماه واريز كنن فقط سه ماه واريز كردن ،وقتي به شعبه رفتم گفتن بهم علي الحساب پرداخت كرديم تا بازرس بياد باقيشو پرداخت ميكنيم ،خو از ١٥بهمن تا حالا بازرس نيومده الان چيكار كنم به نظرتون تو اسفند بهم پرداخت ميكنن كلشو يلا بازم بازي در ميارن با تشكر از راهنماييتون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در قانون بیمه بیکاری به این شکل است وقتی اولین حقوق پرداخت میشود باید کل طلب را واریز کنند حالا اگر مشکل حل نشده به واحد فنی مراجعه نمایید