در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (770 امتیاز)
با سلام

در سال 95 کارفرمای مستقیم یک کارگر، به دلیل اعلام کتبی کارفرمای اصلی دولتی خود(مقاطعه دهنده)  مبنی بر اخراج یک کارگر  که 12 سال نیز سابقه کار دارد -و در سال 95 بعد از حدود 3 ماه بیماری تایید شده توسط بیمه و سپس حضور در محل کار و 3 ماه که کارگر مشغول بکار بوده(مرداد، شهریور و مهر) ، جلوی پرداخت حقوق سه ماه (آبان تا دی) وی را گرفت-

در اواخر سال 96 تاییدیه کارکرد و اشتغال بکار ایام 95 را مدیر جدید کارفرمای اصلی دولتی به پیمانکار کتباً اعلام نمود ولی به دلیل اینکه سال مالی 95 تمام شده بود، پرداخت نکردند در سال 96 هم به همان بهانه پرداخت نکردند. الان می گویند کارفرمای اصلی نامه بدهد که به صورت پاداش پرداخت کنیم؟

با توجه به اینکه حق بیمه و حقوق و مزایای ماهیانه کارگر در سال 95 تا به حال پرداخت نشده، آیا چنین چیزی (تحت اسم پاداش) به لحاظ قانونی امکان دارد؟ کارفرمای وی می گوید من که مقصر نیستم.

تکلیف سابقه حق بیمه وی چه می شود؟

کارگر در صورت شکایت چه آیتم هایی را باید مطالبه کند؟ آیا مقاطعه دهنده هم مسئول است؟

خسارت تاخیر در پرداخت حقوق که هنوز به وی نداده اند را چگونه می توان دریافت نمود؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

باسلام
با توجه به اینکه تعهدات پیمانکار به پیمان دهنده منتقل نمی شود موضوع ماده ۱۲ قانون کار ،درنتیجه کارگر مکلف است از کارفرمای واقعی خود که دستور کار وحقوق دریافت می کرده است در مراجع حل اختلاف قانون کار شکایت وتقاضای الزام کارفرمارا به پرداخت مطالبات معوقه وحق بیمه ایام کارکرد نماید