در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

ضمن تشکر بابت پاسخگویی ایا کارفرما میتواند مزایای غیرنقدی و یا پاداش و یا اضافه کار تشویقی را که در حکم حقوقی وجود ندارد ولی در ایین نامه رفاهی تصویب شده است به عده ای از کارگران پرداخت و به چند نفر که مایل نیست پرداخت ننماید؟؟

ارادتمند
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، هر چند تبعیض در پرداخت به کارگران  که دارای شرایط کاربرابر هستند وجاهت قانونی ندارد ولی بهتر است این موضوع از طریق تشکل کارگری کارگاه شما با کارفرما پیگری تا موضوع حل وفصل شود .