در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

چهار روز است که من را در لوحه ی نگهبانی قرار نداده اند

چون شغلم نگهبانی است. گفتند بی انضباطی کردی

حالا چه کسی چه کسی را زده و امثال این من بی اطلاع هستم . تماسهای من را هم جواب نمی دهند باید چه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،در صورتیکه که کارگاه دارای کمیته انضباطی ونماینده کارگر دارد به نماینده کارگران مراجعه ونسبت به تعلیق از کار وبلاتکلیفی شما بفرماید با کارفرما صحبت کنند تا موصوع حل وفصل شود ولی اگر اختلاف شما با مذاکره مستقیم با کارفرما یا از طریق نماینده قانونی شما حل وفصل نگردید وحقوق ومزایای ایام تعلیق وبلانکلیفی شما را پرداخت نشده می بایست به مراجعه حل اختلاف قانون کار مستقر دراداره کار بر علیه کارفرما اقامه دعوی نماید تا قانونی رسیدگی شود . موفق باشید