در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
شخصی 17 سال در شرکتی کار کرده کارفرما 5 سال اول شخص را بیمه نکرده است 12 سال مابقی را بیمه کرده است آیا اون 5 سال قابل پیگیری است که به سابقه بیمه شخص اضافه شود ? حقوق این شخص همیشه خیلی کمتر از حقوق قانون کار بوده است و ساعات کاری شخص همیشه 12 ساعت در روز بوده است و از مرخصی های این 17 سال هیچوقت استفاده نکرده است

1- آیا میتواند با شکایت اضافه کار این 17 سال را دریافت کند ?

2- آیا میتواند با شکایت حقوقش را بابت این 17 طبق حقوق قانون کار دریافت کند ?

آیا حقوقی برای استفاده نکردن از مرخصی ها به وی تعلق میگیرد ?
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
بله باطرح دادخواست دراداره کار محل انجام خدمت می توانند اول سابقه ابتدایی کار وسپس مابه التفاوت حقوق را بگیرند.