در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
با سلام و دعای خیر

بنده در سالهای گذشته ۴ سال در شرکتی کار کردم و بیمه نبودم. به اداره کار شکایت نمودم و پس از حضور رییس شرکت و اعتراف به سابقه من در ان شرکت ،دادگاه اداره  کار رای را بمن داد وبه بیمه مربوطه بردم ولی حالا ۲ سال است که اداره بیمه قبول نمیکند ..من باید چکار بکنم .. مرسی
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام دلیل اینکه سابقه را تامین اجتماعی نمیپذیرد چه میباشد اگر واقعا میدانید تامین اجتماعی نمیپذیرد وراههای ایرادی میگیرد میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید