در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام.در رای صادره هیات حل اختلاف (هم عرض) ابقای دایم صادر شده اما ابقا به کار تاریخ شروع دارد. قید شده کارگر از تاریخ 96.11.15 ابقا به کار گردد

دلیل درج تاریخ شروع ابقا به کار در متن رای ،از نظر قانون کار چه میتواند باشد؟

درج این تاریخ از نظر قانون کار، به ضرر کارگر نباشد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

از زمان طرح شکایت خواسته بازگشت بکار مورد رسیدگی و صدور رای قرارداده میگردد واز زمان اخراج تا ثبت دادخواست ایام تعلیق و حق السعی نمیباشد