در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام جایی مشغول به کار بودم از آذر 96 تا الان که اسفند هست حقوق را نداده و روز 18 بهمن هم ایمیل رسمی مبنی بر تعطیلی موقت کار زدند، بعد هم گفتن برای تسویه حقوق عیدی و سنوات چک خرداد را میدهند که من قبول نکردم و روز 30 بهمن اداره کار شکایت کردم حالا ایشان اظهارنامه ای مبنی بر حضور در شرکت   جهت کارهای تسویه برای من فرستاده اند که هنوز به دستم نرسیده اما از سوی کارمندان دیگر از این اقدام مطلع شدم. آیا باید در این جلسه شرکت کنم و کلا راه انتخابی من برای شکایت درست می باشد؟
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

وقت بخیر

نظر به اینکه فرموده اید ایشان ایمیلی بابت عدم فعالیت کارگاه به شما زدهاند و این خود دلیلی بر تعلیق کار شما میباشد لذا ترک کارز محسوب نشده و پیشنهاد میگردد جهت پیشگیری از اختلافات بیشتر و نیز جریح نمودن کارفرما به تکلیف خود که همان حضور در محل کار و انجام امور تسویه حسالب میباشد اقدام نمایید .

موفق باشید