در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب از اردیبهشت ماه امسال به دلیل عدم پرداخت حقوق از طرف شرکت از کار انصراف دادم ولی بعد از دو ماه شرکت بابت کارکردم که 5 ماه هستش چک آذر سال 97 داده و من به دلیل ناچاری برکه تسویه حساب امضا کردم

 آیا بابت تاریخ این چک می توانم شکایت کنم؟ در صورتی که شکایت کنم آیا قادر خواهم بود پول کارکردم را زودتر بگیرم یا نه؟

ممنون از وقتی که برای پاسخ به این سوال خواهید گذاشت
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با سلام. در قانون چیزی در مورد اینکه کارفرما تسویه حساب کارگر را نقداً پرداخت کند وجود ندارد. از طرفی با توجه به دریافت چک و امضای تسویه حساب که به صورت توافقی بین شما و کارفرما صورت گرفته امکان شکایت وجود ندارد.