در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام پدر من ۲۴ سال سابقه بیمه داره و ۵۶ سالشه و الان برای خودش ۱.۷۰۰ حقوق رد کرده میخواستم بدونم میتونم این ۶ سال باقی موندرو که با خرید بیمه سربازی میشه سه سال ونیم رو یکجا بخرم ؟ و سوال دوم این که چیکار میشه کرد که حقوق ۲.۵ ملیون بگیره؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خرید بیمه برای افرادی میباشد که سن آنها ۶۰سال باشد وسابقه آنها زیر ده سال میباشد وباید از طریق شرکت حق بیمه بالاتر برای ایشان واریز نمایید که بتوان باحقوق بالاتر بازنشسته شود