در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام،

سوالم این بود که پدرم چنین شرایطی رو داره و سابقه بیمه  اش هم حدودا 8سال هست و الان تو شرکت ما به نام فناوری برادران مهدوی کسری عضو هست ، مبلغ 2 سال بیمه   چقدر میشه؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق بیمه سنوات گذشته جهت درخواست بازنشستگی فقط برای کسانی میباشند که حداقل 60 سال سن دارند و سابقه انها کمتر از ده سال میباشد . این افراد می توانند کسی سابقه را تا سقف ده سال پرداخت نمایند و شما مدت کسری به روز را در سال 97 در عدد 370423 ضرب و سپس 30 درصد آن را محاسبه نمایید مبلغ حق بیمه میباشد. به عبارتی برای دو سال تمام یا 730 روز برابر است با 81122637 ریال یعنی سالی حدود 4 میلیون تومان.