در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام وخسته نباشید

بنده میخواهم برای مادرم بیمه واریز نمایم که نزدیک سن بازنشستگی میباشند. یعنی میخوام  تازه از شرکت خودمان شروع به واریز کنم.

آیا قانون واریز کسری حق بیمه زیر 10 سال فقط مشمول حداقل حقوق میشود یا برای حقوق های بیشتر از حداقل نیز شامل میشود؟

یعنی اگر من، برای مادرم، به مدت دوسال، سه برابر حدقل حقوق ، حق بیمه پرداخت کنم، میتوانم کسری 8 سال باقیمانده را  سه برابر پرداخت نمایم، تا مادرم موقع بازنشستگی ، حداقل مستمری مستمر را دریافت نماید؟( یعنی به جای 30 سال پرداخت حداقل بیمه، 10 سال سه برابر حداقل بیمه را پرداخت نمایم-که 2 سال را ماهانه و8 سال آن را خریداری نمایم؟)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

 - میزان ‌مستمری با رعایت مفاد ماده 77  قانون و تبصره ذیل آن و عنداللزوم رعایت ماده 31  قانون برنامه پنجم توسعه محاسبه و تعیین میگردد .

- حداقل مستمری قابل پرداخت به متقاضیان بازنشستگی و مشمولین بخشنامه مذکور بر مبنای مفاد ماده 111 قانون تامین اجتماعی ، حداقل دستمزد سال تقاضای بازنشستگی و متناسب با سنوات پرداخت حق بیمه بشرح ذیل می باشد:

30 : (حداقل دستمزد سال تقاضا * سنوات پرداخت حق بیمه) = حداقل مستمری قابل پرداخت

-  مبنای تعیین متوسط دستمزد در مواردی که کسری سابقه موجب اخذ حق بیمه گردیده حداقل دستمزد سال تقاضا و در صورت کسری مدت آن تا 24 ماه ، باقیمانده از آخرین سابقه پرداخت حق بیمه قبلی وی جبران خواهد شد.

 -  مزایای جانبی قابل پرداخت به مستمری‌بگیران نیز در مورد مشمولین این بخشنامه به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه محاسبه و پرداخت می‌گردد .