در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
من با 65 سال و 8 ماه سن 23 سال سابقه بیمه دارم که در بین سال های فعالیت حدود 10 سال بیمه نبوده ام ولی درحال حاضر شاغل و دارای بیمه می باشم. میخواستم بدانم راهی وجود دارد که مبلغ بیمه سالهای میانی رو پرداخت کنم و با 30 روز حقوق بازنشته بشم؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
چنانچه در جایی شاغل نبوده اید امکان واریز حق بیمه وجود ندارد.
ولی در صورت اشتغال و عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما شما می توانید اسناد و مدارک خود مبنی بر اشتغال در کارگاههای مورد نظر را شامل قرارداد کار ، احکام پرسنلی ، اسناد ملی ، لیست حضور و غیاب ، پرونده پرسنلی ، فیش حقوقی و ... را جمع آوری و از طریق هیاتهای تشخیص ادارات کار و یا از طریق طرح ادعای سابقه در شعب سازمان پیگیر سوابق خود باشید.
1 - مراجعه به اداره کار و طرح شکایت از کارفرما مبنی بر عدم واریز حق بیمه در سنوات مورد ادعا و سپس صدور رای توسط هیات تشخیص کار وفق ماده 148 قانون کار و ارسال آن به تامین اجتماعی.
2- روش دوم طرح ادعای سابقه در شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه و رائه اسناد و مدارک و بررسی سازمان تامین اجتماعی در کمیته ادعای سوابق شعبه و تایید آن و صدور بدهی برای کارفرما و ثبت سوابق شما بعد از واریز حق بیمه.