در سوابق بیمه توسط (200 امتیاز)

سلام

ایا برای ثبت نام جهت مشاهده سوابق بیمه میتوان به شعبه شهرمحل سکونت رفت یاحتمالازم است به شعبه بیمه پردازی که درمرکزاستان است مراجعه حضوری داشته باشیم.

ادمین: - در صورتیکه چند سوال دارید، برای دریافت سریعتر و بهتر پاسخ خود، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود

سوال دوم: چرا نمیشود بصورت اینترنتی ثبت نام برای رویت سوابق بیمه را انجام داد ؟

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

ثبت نام در سامانه در جهت رویت سوابق مستلزم حضور در شعب تامین اجتماعی نمیباشد و از طریق سامانه سوابق میتوانید نسبت به ثبت نام خود اقدام و سوابق موجود خود در تامین اجتماعی را رویت نمایید