در سوابق بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

چرا نمیشود بصورت اینترنتی ثبت نام برای رویت سوابق بیمه را انجام داد ؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام
در اولین مرحله نام نویسی لازم است اطلاعاتی نظیر کد ملی و شماره همراهی که سند آن به شخص شما تعلق دارد و به نام شماست ثبت نمایید و مابقی اطلاعات شخصی و یک پسورد مناسب شامل حرف بزرگ حرف کوچک و اعداد انتخاب نمایید. تا کمتر از ۴۸ ساعت تایید خواهد شد.