در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سوابق بیمه ای که به صورت منفصل پرداخت نشده است را چگونه میتوان پرداخت کرد؟

به طور مثال شخصی برای پیمانکاری به مدت ۱۳ سال کار کرده و در این مدت حدود ۳۲ ماه به صورت پراکنده یکی دو ماه در هر سال پرداخت شنده است. ایا راهی غیر از شکایت از پیمانکار ،برای احیای سوابق بیمه هست؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام اگر مدارک ومستندات معتبر دارید میتوانید به شعبه اراعه نمایید وچنانچه تایید بشوند دیگر نیاز به شکایت نمیباشد اما این مدارک ومستندات از قبیل پرینت حقوق که برای شما واریز شده ولی حق بیمه پرداخت نشده این مدارک بایستی رسمی باشند