در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام مجدد

در رای صادره و قطعی شده دادگاه و ابلاغ شده به بیمه ایران علاوه بر دیه فوت کامل،دیات غیر مسری دیگری لحاظ شده است که مستند به نامه پزشکی قانونی بود.

بیمه پس از امتناع از پرداخت مازاد آن،به استناد ماده ۵۰ بیمه ثالث به  رای قاضی اعتراض ثالث نمود و قاضی پرونده اعتراض را وارد ندانست و شرکت بیمه را ملزم به اجرای رای نمود و عنوان کرد که در پرونده های کیفری اعتراض ثالث پذیرفته نیست.

حال پس از گذشت ۳ ماه از قطعیت رای بیمه مجددا اعتراض به رای دارد و عنوان میکند به علت ثبت نشدن اعتراض در دادگاه.موضوع را به ریاست دادگستری استان ارجاع خواهد داد.

خواهش میکنم راهنمایی فرمائید با توجه به روزهای پایانی سال چه اقدامی من انجام دهم؟

(  پدرم در یک تصادف فوت شده است و شخص مقابل مقصر شناخته شده)

با تشکر
2 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
با سلام پرونده ای در این خصوص داشتم نظر پزشکی قانونی ملاک است که ایا جراحات مسری بوده یا خیر اگر نظر بر ان بوده که جراحات غیر مسری میباشد بیمه راه به جایی نخواهد برد و النهایه محکوم به پرداخت هست