در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ما قرادادی داشتیم که یک قسمت قرارداد خرید و قسمت دیگر قرارداد نصب بوده و هم در متن قرارداد و هم در نامه تایید اطلاعات قرارداد که توسط کارفرما به بیمه ارسال شده، این دو مورد کاملا تفکیک شدند  و حتی صورت وضعیت های ارسالی هم جداگانه و با توضیح ارسال شده است.

الان بیمه میگه روال کار اینطوری هستش که ما باید مفاصا حساب رو برای کل قرارداد از 23 درصد محاسبه کنیم و بعد از محاسبه پیمانکار باید اعتراض بده و مدارک خرید و واردات رو بیاره تا دوباره محاسبه بشه و اینبار خرید و نصب اعمال بشه و مفاصا صادر بشه

  میخواستم ببینم واقعا روال کار اینه ؟؟ چون همین پروسه شاید دو ماه طول بکشه
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام متاسفانه در تامین اجتماعی بعضی از پرسنل سلیقه ای عمل میکنند در واقع چیزی که کارمند شعبه گفته غلط است وقتی که واگذاره شما منظور کارفرما نامه به تامین اجتماعی میدهد وخرید را جدا ونصب واجرا را تفکیک کرده شعبه باید خرید را معاف ونصب واجرا را با نرخ ۱۶درصد محاسبه نماید