در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام؛

در شرايطي كه كاركرد پيمانكار يعني جمع صورت وضعيت هاي تأييد شده او  خيلي بيشتر از مبلغ قرارداد و حتي الحاقيه هاي منضم به آن شده است، مبناي محاسبه حق بيمه آن توسط سازمان تامين اجتماعي چطور خواهد بود و اساسا در اينگونه شرايط ، سازمان چطور با  اينگونه موارد برخورد مي نمايد؟  باتشكر

مفاصا حساب بيمه و مبناي محاسبه حق بيمه قرارداد در زماني كه صورت وضعيت هاي تاييد شده پيمانكار خيلي بيشتر از مبلغ قرارداد و حتا الحاقيه ها  شده؛
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اولا سازمان با واگذارنده کار مکاتبه می کند که علت افزایش چیست در برخی از قراردادها حداکثر میتواند ۲۵ درصد کم یا اضافه شود دوما با ارائه صورت وضعیت و مکاتبه کارفرما محاسبه پیمان براساس کارکرد ناخالص اعلامی توسط کارفرما صورت می پذیرد.