در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
من شرکت هواپیمایی هستم و پیمانکاری نیستم...میخوام مفصا حساب از سال 91-95 رو از سازمان تامین اجتماعی بگیرم...سازمان به من میگه تا حسابرسی نشید نمیتونیم بهتون مفصا حساب بدیم....ایا حسابرسی بیمه مشمول طول دوره زمان میششه یا نه؟

یعنی اینکه الان من مفصا حساب میخوام و هنوز حسابرسی نششدم تکلیف چیه؟؟؟

چجوری میتونم مفصا حساب بگیرم.

ممنون میششم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

طبق قوانین جدید حسابرسی بیمه صرفا می بایست در اخرین سال فعالیت شرکتها انجام شود.

فکر کنم شما بتونید بغیر از سال 95 برای سالهای قبلی بدون حسابرسی مفاصا حساب بیمه بگیرید.