در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا زمانی که فیش نهایی برای دریافت مفاصا حساب را تامین اجتماعی صادر کرد میتوان درخواست داد کارفرما خودش فیش را از محل مطالبات پیمانکار ( 5 درصد و قسط آخر ) پرداخت کند ؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
پرداخت  طبق فیش صادره تامین اجتماعی .توسط چه پیمانکاریاکارفرماپرداخت بشه منعی نداره.چون این عمل تامل بین پیمانکاروکارفرما می باشد.ولی درماده ۳۸تامین اجتماعی به کارفرماتکلیف شده ازهرصورت وضیعت میبایست ۵درصدکسرنزدخودش نگهداری کندوقسط اخرهم موکول به مفاصاحساب نمایید.پس بنابرین میتواندسوری بین کارفرماوپیمانکارانجام شود.ولی قانونی هیچ ذبحساب کارفرما این کارانجام نمی دهد.